• Fri frakt över 900 kr (ord. 69 kr)
  • Kontakt
  • Moms:

Aktuellt just nu

Läckra inredningstips & personliga presenter

Vi har här valt ut vackra saker för ditt hem och presenttips som är personliga. Vi är noga med att det ska vara Skandinavisk Design som står för kvalitet och tidlöshet.

En av våra favoriter är formgivningen av Lisa Larson. Vi tror att alla kan hitta sitt favoritdjur här, just för att de är så personliga och nästan som små individer. En annan favorit är Björn Wiinblad. Hans vackra och annorlunda krukor och vaser i form av ansikten får alla att stanna upp och bara titta. Kay Bojesens apor som har funnits sedan 50-talet räknas som retro, men det finns nu apor du kanske aldrig sett förut!? Nytt hos oss är keramik från danska Knabstrup som formger underbara vaser och skålar som får ditt hem att kännas modernt men samtidigt klassiskt! AvEva som formger föremål i ull har gjort det där lilla extra som blir som pricken över i:et hemma hos dig! Stig Lindbergs älskade mönster Berså hittar du också alltid här. Sist men inte minst finns här formgivning av Signe Persson-Melin - allas vår favoritdesigner!

Här finns också specialsortimentet för vinälskaren! Glas, karaffer, korköppnare, De Long Wine maps - vinkartorISO glasSpiegelau vinglas, allt du behöver för dekanteringen och allt du behöver för vinprovningen! Allt noga utvalt och till riktigt bra priser.

Produkter
Övrigt