• Fri frakt över 900 kr (ord. 69 kr)
 • Kontakt
 • Moms:

Villkor vid internethandel

Varor
Alla varor är utvalda med omsorg och i mycket gott skick, även de varor som är begagnade.
Priser och avtal
Du kommer att ta emot en bekräftelse på köpet omedelbart efter det att beställningen är fullgjord. Vi kan inte garantera att alla varor i webshopen finns tillgängliga för försäljning och vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

På de begagnade varorna vi säljer tillämpar vi vinstmarginalbeskattning, vilket innebär att köparen inte kan dra av någon moms på priset. Privatpersoner som handlar påverkas inte alls, medan företag som har rätt att dra av moms skall vara medvetna om att moms inte kan dras av på priset på de begagnade varorna. För alla nyproducerade varor ingår det 25% moms i priset, förutom litteratur och kartor som har 6%, samt teer som har 12%.

Betalsätt

1. Kortbetalning

Du kan tryggt och säkert handla här med kort. All information är krypterad och alla transaktioner genomförs enligt gällande lag.
2. Förskottsbetalning
Du betalar in summan du handlat för på vårt Bankgiro 551-7859 eller Swishar till 1235302187
3. Kontant betalning
Du betalar kontant eller med kort när du hämtar din beställning i butiken i Skillinge. Välj förskottsbetalning vid kassan!

4. Klarna Checkout

Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna Checkout de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna eller någon av Klarnas samarbetspartners den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till butiken.

Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna Checkout är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank. Faktura ligger som förvalt betalningsalternativ.

 

Frakt och fraktkostnad
Fraktkostnaden är 79 kr. Fri frakt inom Sverige om du handlar för 999 kr eller mer. 

Vi använder oss främst av Schenker då paketen är sökbara och försäkrade. och vi skickar måndagar, onsdagar och fredagar. Vid mindre försändelser använder vi PostNord.  Vid andra önskemål om fraktsätt, står kunden själv för faktkostnaden. Vid hämtning direkt i butik dras frakten bort.
Vi tar aldrig betalt för emballage eller paketering. 
 
Hör av er för internationella fraktkostnader!


Leveranstid
Efter att vi mottagit betalning skickar vi varorna, normalt inom ett par arbetsdagar, vissa större föremål som vi ej har i lager, skickas inom en vecka . Kom ihåg att det kan ta ett par arbetsdagar efter att du genomfört betalningen för dina pengar att komma in på kontot. Skulle det uppstå någon längre försening meddelar vi detta via e-post. Leveranstid är beroende på vilket transportsätt som lämpar sig bäst för din beställning. 

Ångerrätt
Enligt svensk lag har du två veckors ångerrätt, utan orsak. Det krävs dock att du meddelar oss skriftligen om detta, antingen via e-post eller vanligt brev. Returfrakt betalas i detta fall av köparen. Har vi gjort någonting fel står vi naturligtvis för returfrakten. Återbetalning för återsända varor sker inom 14 dagar. Vi följer Konsumentverkets rekommendationer se: Konsumentverket.se

Innan vi hunnit skicka dina varor kan du alltid via e-post meddela oss om att du ångrat ditt köp och på så sätt slippa att betala returfrakt.

 
Skador på paket och ej uthämtade paket

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till Schenker eller PostNord eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.
Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån, brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

Personuppgiftslagen
Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

 

Integritetspolicy

Precis en sån / firma Carina Öhman förbehåller sig rätten att ändra/uppdatera denna policy. Den senaste versionen ligger alltid ute. Denna integritetspolicy börjar gälla från och med 22 juni 2019.

För att vi på precisensan.se ska ha möjlighet att kunna behandla din order hos oss måste vi ha tillgång till vissa av dina personuppgifter t.ex. namn, adress, telefonnummer och mailadress. Vi behöver dessa uppgifter för att kunna genomföra din order så att den levereras till just dig. Precis en sån värnar om din personliga integritet och arbetar för att säkerställa att dina personuppgifter skyddas vid användning av våra tjänster. Denna dataskyddspolicy beskriver dels hur vi hanterar dina personuppgifter samt dina rättigheter emot oss. Genom att godkänna våra köpvillkor godkänner du även denna dataskyddspolicy. Det är därför viktigt att du läser igenom och förstår vår dataskyddspolicy. Du är alltid välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor.

Precis en sån, 6010093968 ansvarar för behandling av personuppgifter. Vi ansvarar för att dina personuppgifter behandlas i enlighet med gällande lagstiftning. Precis en sån samlar in och behandlar dina personuppgifter i samband med att du genomför köp på vår hemsida.

Vilka personuppgifter samlar vi in och behandlar?

Precis en sån samlar in följande personuppgifter om dig i egenskap av besökare och kund.     

 • För- och efternamn
 • Adress
 • Telefonnummer
 • E-post
 • Betalningsuppgifter
 • Ordernummer
 • IP-adress & Information om din användning av vår hemsida

Vem delar vi dina personuppgifter med?

Precis en sån säljer inte vidare dina personuppgifter med andra aktörer men vi är tvungen att dela vissa uppgifter med samarbetsaktörer för att kunna genomföra och slutföra beställningar.

Aktörer vi måste dela din uppgifter till:

 1. Fraktbolag- för att de i sin tur ska kunna leverera din order.
 2. Betalningslösningar – För att ordern ska kunna genomföras och betalas, detta är banker och andra betalleverantörer t.ex. Klarna.
 3. Marknadsföring:  De marknadsföringskanaler vi använder oss av vid nyhetsbrev får tillgång till uppgifter men får i sin tur inte använda dessa i eget syfte.
 4. Google analytisk används för att samla in statistik vilket innebär att iP-nummer sparas.
 5. Statliga myndigheter- polis, skatteverket eller andra myndigheter som vi är skyldiga att dela med oss av denna information vid misstanke om brott.

Så här skyddar vi dina personuppgifter:

Vi på Precis en sån använder oss av virusskydd, brandvägg samt att ingen utan behörighet kommer åt personuppgifter. Våra sidor är även SSL certifierade. SSL (Secure Sockets Layer) är den standard av säkerhetsteknologi som används för upprättande av en krypterad länk mellan en webbserver och en webbläsare. SSL ser till att all data som skickas mellan en webbserver och webbläsare förblir privat och krypterad. SSL används alltid av Precis en sån för att kunna skydda våra transaktioner med kunder online.

Kontaktinformation till personuppgiftsansvarig

Vi värnar om våra kunders personuppgifter! Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Ansvarig: Carina Öhman, Nyhemsgatan 15, 27660 Skillinge, 0704-536304, [email protected]

 

Frågor
Du är alltid välkommen att kontakta oss via e-mail ([email protected]) eller telefon (0704-536304 & 0733-383933) vid eventuella frågor.

 

Vänliga Hälsningar
Anders & Carina Öhman

 

 

 

 

Produkter
Övrigt