• Fri frakt över 900 kr (ord. 69 kr)
  • Kontakt
  • Moms:
Cartailler-Deluc ”Le 92” - De Luxe Cartailler-Deluc ”Le 92” - De Luxe Cartailler-Deluc ”Le 92” - De Luxe Cartailler-Deluc ”Le 92” - De Luxe Cartailler-Deluc ”Le 92” - De Luxe

Cartailler-Deluc ”Le 92” - De Luxe

 

Cartailler-Deluc ”Le 92” - De Luxe

Det finns klassiska korkskruvar och så finns Cartailler-Deluc ”Le 92”. Detta är korkskuven som varit förstahandsvalet för servitörer på franska bistros och vinodlare  generationer. Den legendariska servitörskorkskruven tillverkas av knivtillverkaren Cartailler-Deluc som grundades 1896. Företaget ligger i den franska medeltida staden Thiers som i hundratals år varit Frankrikes centrum för tillverkning av knivar och bestick.

”Le 92” är en vinöppnare gjord helt av mattborstat rostfritt stål. Den härdade, extra långa spiralskruven i stål är belagd med teflon och har ett utfräst spår på utsidan. Skruven hålls fast av en fjäder gjord av massiv rundstång. De Luxe-versionen är inte samansatt med nitar utan med fina små mässingsskruvar. Korkskruvens kniv är tandad och är extra lång. Hävarmen är av enstegs-typ och fungerar också som kapsylöppnare.

Finns även i standardutförande.

Läs om hur den perfekta korköppnaren ska se ut.

GARANTI: Vi är så säkra på kvaliteten på Cartailler-Deluc ”Le 92” - De Luxe att Vinet & Glaset lämnar 3 års förbehållslös garanti. Om din korkskruv mot förmodan skulle gå sönder skickar du bara tillbaka den till oss så får du en ny. No questions asked.


 Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
9201


Andra har även köpt
Produkter
Övrigt