• Fri frakt över 900 kr (ord. 69 kr)
  • Kontakt
  • Moms:
Coutale Sommelier Reverse Coutale Sommelier Reverse Coutale Sommelier Reverse

Coutale Sommelier Reverse

Coutale Sommelier Reverse
Coutale Sommelier korkskruvar är designade av Phillipe Bernède, en fransk vinmakare och ägare av Clos La Coutale i Cahors. Efter att blivit alltmer frustrerad av den dåliga kvaliteten på korkskruvarna han använde och att ständigt kämpa med korkarna när han serverade vin på provsmakningar bestämde sig för att skapa sin egen. Et voila! Le Coutale föddes!
Vinet & Glaset är ensamma återförsäljare av Coutale i Sverige

"Korkskruvarna från Coutale är välgjorda, tåliga, stadiga och med en bra tyngd som ligger fint i handen. Denna tunna spiralskruven och den fjädrande hävarmen gör att korkdragningen blir en barnlek. Utan tvekan de absolut bästa korkskruvarna jag stött på."

Anders Öhman - Sommelier & dryckesutbildare

Utrustad med en patenterad dubbel och fjädrande hävarm. Rostfri räfflad och böjd kniv för effektivt avlägsnande av folie. Skruv i tunt teflonbelagt rostfritt stål som lätt smyger in i korken. Ögla för att fästa korkskruven med exempelvis en kedja - du tappar aldrig bort den.

Modellen Reverse skiljer sig från övriga Coutales korkskruvar (och alla andra för övrigt) då hävarmen sitter bakom skruven istället för framför och man drar upp korken genom att trycka ner handtaget istället för att dra det uppåt. Detta kräver mindre kraft.

Läs om hur den perfekta vinöppnaren ska se ut.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
Coutale Sommelier Reverse


Andra har även köpt
Produkter
Övrigt